Professionel anlægsgartner​

Drømmer du om en ny have? Vi udfører anlægsarbejde og haveservice

​Skal du bruge en anlægsgartner, der kan hjælpe dig med at få bygget drømmehaven? Hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen ApS kan vi hjælpe privat og erhverv med haveservice, og vores kunder kommer især fra Køge, Greve, Solrød Strand og omegn. Hos os er du garanteret et professionelt stykke anlægsarbejde, der bliver lavet til tiden, og som er solidt og gennemført.

Vi kan være behjælpelige med opgaver såsom:

  • ​Etablering af nye haver
  • ​Plantning af hække
  • ​Rullegræs
  • ​Fræsning
  • Såning af græs
  • Andet anlægsarbejde

Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor kan vi både være behjælpelige med store såvel som små opgaver. Udover ovenstående arbejdsområder vil vi tilmed kunne hjælpe med indkørsler, trapper, terrasser og stier – simpelthen alt inden for haveservice og anlægsarbejde, der gør din have smuk og funktionel.

Hvad koster en anlægsgartner?

Der er ingen tvivl om, at etableringen af en helt ny have kræver masser af hårdt arbejde. Heldigvis har vi de rette kompetencer, hvad end du har brug for hjælp til plantning af hæk eller fræsning. Men hvad koster en anlægsgartner?

Dette afhænger selvfølgelig af opgavens omfang, men uanset hvad du skal have hjælp til i forbindelse med haveservice, garanterer vi konkurrencedygtige priser. Det skal dog siges, at dette bestemt ikke er noget, der går ud over kvaliteten af vores arbejde, der altid er i top.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på haveservice

Søger du således en fagligt dygtig gartner til at udføre enhver slags anlægsarbejde for dig? Tag kontakt til os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi vil kunne hjælpe dig med at give dig den have, som du altid har drømt om.

Grundet vores mangeårige erfaring er vi tilmed i stand til at tilbyde dig professionel rådgivning i forbindelse med valg af materialer. Ring eller skriv til os på henholdsvis 2162 3767 eller apskensved@mail.dk, og så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

​Kontakt din vognmand og hør mere om priser på kørsel

Hvad end du har brug for en entreprenør til anlæg eller en vognmand til kørsel med chauffør, kan vi hjælpe. Vi fungerer nemlig både som vognmandsforretning og entreprenørfirma. Alle vores medarbejdere er yderst kompetente og engagerede, og kan hjælpe med både mindre og større opgaver – uanset om du skal bruge en entreprenør, vognmand eller chauffør af anden slags.

Vil du gerne høre mere om mulighederne for kørsel med chauffør hos vores vognmand og entreprenør? Så skal du ikke tøve med at kontakte vores entreprenørfirma. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål. Ring på telefon: 21 62 37 67 eller send mail til: apskensved@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få professionel rådgivning​

Fortæl os lidt om din opgave herunder, og vi vender tilbage med et godt tilbud hurtigst muligt.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo-white

Professionel rådgivning inden for byggeri og anlæg

Hvem er vi?

Skal du bruge en entreprenør eller vognmand? I så fald er du kommet til rette sted. Vi hjælper private og erhverv med en lang række opgaver.