​Nedrivning af hus gennemført professionelt

​Skal du bruge hjælp til nedrivning af hus? Hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen ApS er vi tilmed et nedrivningsfirma, der kan hjælpe med nedrivning både for private og for erhvervskunder. Vi står til rådighed for kunder i og omkring Køge, Greve og Solrød Strand. Hos os er du garanteret et professionelt stykke arbejde udført på en solid og gennemført måde til en konkurrencedygtig pris. Har du således behov for nogle dygtige fagmænd i forbindelse med nedrivning af dit gamle hus eller dele af eksisterende bygninger, er vi helt sikkert de rette at tage kontakt til. Det skal desuden nævnes, at vi naturligvis sorterer byggeaffaldet efter alle forskrifter.

Hvad koster nedrivning af hus?

Er dit hus gammelt og skal rives ned, er du kommet til rette sted. Det kan også være, at det bare drejer sig om dele af en eksisterende bygning. Uanset hvad er vi de rigtige at ringe eller skrive til, eftersom nedrivning af hus hører til blandt vores mange ekspertiseområder, og vi gør meget ud af at levere et ordentligt resultat til dig, der lever op til dine forventninger og krav. Men hvad koster nedrivning af hus egentlig? Prisen afhænger naturligvis af den enkelte opgaves omfang, men uanset hvad garanterer vi fordelagtige priser, så du bør ikke tøve med at kontakte os.

Ring eller skriv for mere information

Søger du således en professionel og kompetent forretning, der kan være behjælpelige for både private og erhvervskunder i forbindelse med nedrivning af hus, er vi de rette for dig. Kontakt os allerede i dag ved at ringe på telefon 2162 3767, eller skriv til os på e-mail apskensved@mail.dk. Alternativt har du mulighed for at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, og så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med nedrivning.

Kontakt os med det samme for yderligere information

Hvad end du har brug for en entreprenør eller hjælp til kørsel, kan vi således være behjælpelige, da vi både fungerer som vognmandsforretning og entreprenørfirma. Samtlige af vores medarbejdere er yderst kompetente og engagerede og kan hjælpe med både mindre og større opgaver, hvad end det er vores entreprenør eller chauffør. 

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller har du behov for professionel rådgivning, skal du være velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 2162 3767 eller ved at skrive på e-mail apskensved@mail.dk.

Få professionel rådgivning​

Fortæl os lidt om din opgave herunder, og vi vender tilbage med et godt tilbud hurtigst muligt.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel rådgivning inden for byggeri og anlæg

Hvem er vi?

Skal du bruge en entreprenør eller vognmand? I så fald er du kommet til rette sted. Vi hjælper private og erhverv med en lang række opgaver.

Kontakt

Tjørnebjergvej 2

4623 Lille Skensved - rutevejledning

Tlf.: 2162 3767

E-mail: apskensved@mail.dk