Kloakservice varetages af autoriseret kloakmester

Skal du bruge et erfarent kloakfirma i forbindelse med kloakservice? Hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen hjælper vi både private og erhverv med bl.a. rensning af kloak. Vi er en autoriseret kloakmester, der er medlem af Danske Kloakmestre, og vi er behjælpelige med alle typer kloakarbejde.

Som kloakfirma hjælper vi bl.a. mange kunder i Greve, Solrød Strand, Køge og omegn. Det kan f.eks. være kloakservice i forbindelse med:

  • Renovering
  • Etablering af nye kloakker
  • Reparationer
  • Spuling og sugning
  • Kloakrensning
  • TV-inspektion
  • Andre opgaver inden for kloakservice

Som kloakmester varetager vi hele processen og det kommer til udtryk ved, at vi selv graver ud inden vi udfører selve opgaven.

Vores kloakfirma udfører alle former for kloakarbejde

Hvis du er på udkig efter et kloakfirma, der har de nødvendige kompetencer, er vi de helt rette. Vi udfører samtlige former for kloakarbejde ved byggeri og anlæg. Vi kan bl.a. hjælpe med udvidelse af kloaksystemet eller hvis der er behov for nye afløbsinstallationer. Vi kan tilmed løse mindre opgaver såsom TV-inspektion eller rensning af kloakanlæg.

Udover at hjælpe med små og store opgaver inden for kloakservice, tilbyder vores kloakmester også professionel rådgivning – hvad end det handler om myndighedskrav, materialer eller noget helt andet.

Ring til din lokale kloakmester og hør mere om priser

Har du brug for en autoriseret kloakmester, er vi uden tvivl de rette at kontakte. Pga. vores mangeårige erfaring i branchen, har vi den faglige ekspertise til at udføre alle opgaver inden for kloakservice – og så endda til en billig pris. Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit kloakproblem? Eller vil du gerne vide mere om vores gode priser, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan ringe til dit lokale kloakfirma på telefon: 21 62 37 67 eller sende en mail til: apskensved@mail.dk, så vender vi straks tilbage.

​Kontakt din vognmand og hør mere om priser på kørsel

Hvad end du har brug for en entreprenør til anlæg eller en vognmand til kørsel med chauffør, kan vi hjælpe. Vi fungerer nemlig både som vognmandsforretning og entreprenørfirma. Alle vores medarbejdere er yderst kompetente og engagerede, og kan hjælpe med både mindre og større opgaver – uanset om du skal bruge en entreprenør, vognmand eller chauffør af anden slags.

Vil du gerne høre mere om mulighederne for kørsel med chauffør hos vores vognmand og entreprenør? Så skal du ikke tøve med at kontakte vores entreprenørfirma. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål. Ring på telefon: 21 62 37 67 eller send mail til: apskensved@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få professionel rådgivning​

Fortæl os lidt om din opgave herunder, og vi vender tilbage med et godt tilbud hurtigst muligt.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel rådgivning inden for byggeri og anlæg

Hvem er vi?

Skal du bruge en entreprenør eller vognmand? I så fald er du kommet til rette sted. Vi hjælper private og erhverv med en lang række opgaver.

Kontakt

Tjørnebjergvej 2

4623 Lille Skensved - rutevejledning

Tlf.: 2162 3767

E-mail: apskensved@mail.dk