​Kloakservice varetages af autoriseret kloakmester

​Skal du bruge en kloakmester i forbindelse med kloakservice? Hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen ApS hjælper vi privat og erhverv med blandt andet rensning af kloak, og vi har mange kunder fra byer som Greve, Solrød Strand, Køge og omegn. Vi er en autoriseret kloakmester, der er medlem af Danske Kloakmestre, og vi kan være behjælpelige med alle typer opgaver, når det kommer til kloakarbejde:

  • ​Renovering
  • ​Etablering af nye kloaker
  • ​Reparationer
  • ​Spuling og sugning
  • ​Kloakrensning
  • TV-inspektion
  • ​Andre opgaver inden for kloakservice.

Vores kloakmester varetager således hele processen, og det kommer konkret til udtryk ved, at vi selv graver ud, inden vi udfører selve opgaven.

Vi udfører alle former for opgaver inden for kloakservice

Er du derfor på udkig efter et kloakfirma, har vi de nødvendige kompetencer, hvorfor vi er i stand til at udføre samtlige former for kloakarbejde ved byggeri og anlæg. Vi kan blandt andet være behjælpelige, såfremt du har brug for hjælp til udvidelse af kloaksystemet, eller hvis der er behov for nye afløbsinstallationer. Vi kan tilmed løse mindre opgaver såsom TV-inspektion eller rensning af kloakanlæg. Udover at kunne være behjælpelige inden for både store og små opgaver tilbyder vores kloakmester samtidig professionel rådgivning, hvad end det handler om myndighedskrav eller materialer.

Kontakt din lokale kloakmester i dag og hør mere om vores priser

Har du brug for en autoriseret kloakmester, er vi uden tvivl de rette at kontakte. Grundet vores mangeårige erfaring i branchen har vi den faglige ekspertise i forhold til at udføre alle typer opgaver inden for kloakservice – og så endda til en billig pris. Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit problem, eller vil du vide mere om vores fordelagtige priser, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Det kan du enten gøre ved at skrive til os på e-mail apskensved@mail.dk eller ved at ringe til os på telefon 2162 3767. Du kan også vælge at kontakte os ved at udfylde kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Kontakt os med det samme for yderligere information

Hvad end du har brug for en entreprenør eller hjælp til kørsel, kan vi således være behjælpelige, da vi både fungerer som vognmandsforretning og entreprenørfirma. Samtlige af vores medarbejdere er yderst kompetente og engagerede og kan hjælpe med både mindre og større opgaver, hvad end det er vores entreprenør eller chauffør. 

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller har du behov for professionel rådgivning, skal du være velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 2162 3767 eller ved at skrive på e-mail apskensved@mail.dk.

Få professionel rådgivning​

Fortæl os lidt om din opgave herunder, og vi vender tilbage med et godt tilbud hurtigst muligt.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel rådgivning inden for byggeri og anlæg

Hvem er vi?

Skal du bruge en entreprenør eller vognmand? I så fald er du kommet til rette sted. Vi hjælper private og erhverv med en lang række opgaver.

Kontakt

Tjørnebjergvej 2

4623 Lille Skensved - rutevejledning

Tlf.: 2162 3767

E-mail: apskensved@mail.dk