Autoriseret kloakmester​

Kloakrenovering samt etablering af kloak

Er det blevet tid til kloakrenovering? Hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen har vi stor ekspertise med renovering af kloak og etablering af kloak. Vi er naturligvis autoriseret kloakmester, hvilket er din garanti for et sikkert og veludført stykke arbejde.

Da vi har base i Lille Skensved, har vi mange kunder i blandt andet Køge, Solrød Strand, Greve og mange andre steder på Sjælland. Hvis du er i tvivl, om vi også kan køre ud til dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Alt fra en mindre reparation til en større renovering

Ældre kloakrør blev ofte fremstillet af beton, og de har en forventet levetid på cirka 50 år, hvorpå de kan begynde at smuldre. Nyere rør vil typisk holde længere, men alle rør kan blive ødelagt af træer, sætningsskader eller en simpel forstoppelse.

Vi tilbyder alle former for kloakrenovering. Det kan alt fra en mindre reparation eller kloakrensning til en større renovering eller udskiftning af rør, afløb og brønde. Vi benytter TV-inspektion kloak, når vi skal finde eventuelle fejl, så vi undgår opgravning af hele indkørslen. Vi kan også etablere en ny kloak i forbindelse med nybyggeri eller tilbyggeri.

Har du et ældre hus? Lad os renovere kloakken

Vores kloakfirma tilbyder desuden professionel rådgivning i forhold til myndighedskrav, materialer og byggemodning med videre. Vi er naturligvis medlem af Danske Kloakmestre.

Hvis du bor i en ældre bygning, kan kloaksystemerne og rørene også være forældede. For det meste er der brug for en gennemgang af hele din kloak, så du er sikker på, den lever op til moderne krav. Vi foretager oftest kloakrenovering i stedet for mindre reparationer. Så er du bl.a. også bedre sikret mod skybrud, rotter og andre typiske kloakproblemer.

Få et uforpligtende tilbud på kloakrenovering

Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker eller dit problem med kloakken. Herefter kan vi aftale det eventuelle næste skridt, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på kloakrenovering eller etablering af en ny kloak.

Du kan ringe til os på telefon 21 62 37 67 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til os på e-mail apskensved@mail.dk.

​Kontakt din vognmand og hør mere om priser på kørsel

Hvad end du har brug for en entreprenør til anlæg eller en vognmand til kørsel med chauffør, kan vi hjælpe. Vi fungerer nemlig både som vognmandsforretning og entreprenørfirma. Alle vores medarbejdere er yderst kompetente og engagerede, og kan hjælpe med både mindre og større opgaver – uanset om du skal bruge en entreprenør, vognmand eller chauffør af anden slags.

Vil du gerne høre mere om mulighederne for kørsel med chauffør hos vores vognmand og entreprenør? Så skal du ikke tøve med at kontakte vores entreprenørfirma. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål. Ring på telefon: 21 62 37 67 eller send mail til: apskensved@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få professionel rådgivning​

Fortæl os lidt om din opgave herunder, og vi vender tilbage med et godt tilbud hurtigst muligt.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo-white

Professionel rådgivning inden for byggeri og anlæg

Hvem er vi?

Skal du bruge en entreprenør eller vognmand? I så fald er du kommet til rette sted. Vi hjælper private og erhverv med en lang række opgaver.