Autoriseret kloakmester

​Professionel TV-inspektion af din kloak

​Oplever du udfordringer med din kloak, men er du i tvivl om, hvad problemet er? Hos Entreprenør- og Vognmandsforretningen Arne Pedersen kan vi tilbyde effektiv TV-inspektion af din kloak. Vi står klar til at hjælpe med inspektion af dine rør i Greve, Solrød Stand, Køge og omegn.

Vi har det helt rigtige udstyr til at udføre TV-inspektion af din kloak. Derudover har vi en masse erfaring på området. Vi kan derfor hurtigt og effektivt få udført en TV-inspektion af din kloak.

Få et overblik over kloakkens tilstand med kloak-TV

Når du får udført en TV-inspektion, får du et overblik over, hvordan det står til langt nede i kloakken. Kloakkens rør er placeret under jorden, så med en TV-inspektion slipper du for at grave. Du kan derfor lokalisere problemet mere præcist og sætte ind, hvor der er behov for det.

Vi kan lokalisere forskellige former for skader med en TV-inspektion. Det er bl.a.:

  • Sætningsskader
  • Forskudte samlinger
  • Rødder
  • Rotteskader

Når vi udfører en TV-inspektion, kan vi udarbejde en tilstandsrapport med dokumentation over eventuelle skader i kloakken. Det kan f.eks. være relevant ved forsikringsskader.

Ring til os for en pris på TV-inspektion

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med en TV-inspektion i din kloak, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores priser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på TV-inspektion på telefon: 21 62 37 67 eller send os en mail på: apskensved@mail.dk. Så vender vi tilbage så snart vi kan.

​Kontakt din vognmand og hør mere om priser på kørsel

Hvad end du har brug for en entreprenør til anlæg eller en vognmand til kørsel med chauffør, kan vi hjælpe. Vi fungerer nemlig både som vognmandsforretning og entreprenørfirma. Alle vores medarbejdere er yderst kompetente og engagerede, og kan hjælpe med både mindre og større opgaver – uanset om du skal bruge en entreprenør, vognmand eller chauffør af anden slags.

Vil du gerne høre mere om mulighederne for kørsel med chauffør hos vores vognmand og entreprenør? Så skal du ikke tøve med at kontakte vores entreprenørfirma. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål. Ring på telefon: 21 62 37 67 eller send mail til: apskensved@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få professionel rådgivning​

Fortæl os lidt om din opgave herunder, og vi vender tilbage med et godt tilbud hurtigst muligt.

Vedhæft billeder
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
logo-white

Professionel rådgivning inden for byggeri og anlæg

Hvem er vi?

Skal du bruge en entreprenør eller vognmand? I så fald er du kommet til rette sted. Vi hjælper private og erhverv med en lang række opgaver.